Happy December!

Blog | Happy December | Eileen4Kids

Het einde van het jaar nadert, een mooi moment om terug te kijken…

Het is bijna niet voor te stellen maar dit is de laatste maand van het jaar 2021! Wat gaat de tijd snel. Het jaar 2021 zit er alweer bijna op; de hoogste tijd dus om even terug te kijken en om vooruit te blikken naar 2022.

Dit jaar is er veel gebeurd bij Eileen4Kids, maar ook in de wereld. Hoe je het ook bekijkt ook dit jaar bleef Corona volop in het nieuws en werd er van ons allemaal veel aanpassing gevergd door de diverse maatregelen. Met de maatregelen werd vanaf het begin geprobeerd om verspreiding van Corona te voorkomen. Als ik kijk naar wat dit voor mijzelf en Eileen4Kids betekend(e) dan springen er toch wel een paar zaken uit.

Ten eerste kwam mijn uit-huis-wonende sturende zoon aan het begin van de Corona periode (maart 2020) weer thuis wonen. Dit hield in een kamer boven herinrichten als slaapkamer. Ik was mijn kantoor kwijt! De inpakwerkplek is nu een stuk kleiner en onoverzichtelijker. Gelukkig worden alle pakketjes nog op tijd ingepakt en verzonden. En wat heel belangrijk is, iedereen heeft het afgelopen jaar weer zijn bestelde artikelen ontvangen. Al met al was het toch even wennen met 1 persoon meer in huis. Gelukkig studeerde hij af in begin 2021 en kon snel aan het werk. Verder werken wij nu na de laatste verscherpte maatregelen allemaal minimaal 3 dagen per week in de huiskamer. Enerzijds gezellig, maar ik moet toegeven dat het even wennen was. Zeker na jarenlang alleen gewerkt te hebben. Het lijkt wel of je weer in een nieuw ritme patroon moet komen.

HEBE - vest - mustard - Eileen4Kids

HEBE - hoodie - blauw - Eileen4Kids

2021 was een mooi jaar …

Voor Eileen4Kids was 2021 een jaar om met plezier naar terug te kijken.

In de webshop heb je dit jaar kennis kunnen maken met twee nieuwe kledingmerken, te weten:

  1. Riffle Amsterdam;
  2. Kiezeltje.

Twee prachtige Nederlandse merken met ieder een eigen stijl en doelgroep. Riffle Amsterdam is een kledingmerk vanaf maat 50 t/m 104. Daarentegen is Kiezeltje een op en top meisjesmerk vanaf maat 86 t/m 104.

Riffle Amsterdam - romper - double tech - henna

Logo Eileen4Kids:

Voor Eileen4Kids heeft Vera van Studio Plume een nieuw logo ontworpen. Het was echt geweldig om het ontwerpproces vanaf het begin mee te maken. Het moeilijkste was om uit alle ontwerpen hét logo voor Eileen4Kids te kiezen. Zelf vind ik het logo geslaagd en op en top passen bij onze huisstijl.

Blog, woensdag- en weekendinspiratie:

Dit jaar is gestart met het iedere maand schrijven van een blog. Iets wat in het begin heel veel leek, werd snel makkelijker. Uiteindelijk heb ik zelf aan het schrijven van de blogs veel plezier beleefd. Hieruit is al snel het idee ontstaan om de woensdag- en weekendinspiratie pagina te maken. Op woensdag 1 september jl. stond de eerste online met als titel: Woensdag inspiratie: Kiezelte – Bardossa – OLD SOLES. De allereerste weekend tip stond in het teken van warme jassen en vesten. Deze pagina’s vindt je in de categorie “cadeaus & inspiratie“. Ook op onze facebookpagina komen de artikelen voorbij die genoemd worden. Met hulp van Audrey van Studio Online Marketing heeft het blog en de facebookpagina van Eileen4Kids structuur en een eigen karakter gekregen.

Kiezeltje sweater - Eileen4Kids

Eileen4Kids

Instagram!

De instagram pagina is vernieuwd en hier wordt iedere week hard aan gewerkt door Jessica van Social Media Support.

In de media

In 2021 heeft Eileen4Kids regelmatig in bladen en tijdschriften gestaan onder andere, Ouders van Nu, Vrouw, Kindje op Komst, Baby’s Eerste jaren.

Voor uitkijkend naar 2022…..

Het was een mooi jaar, waarin veel is gebeurd en nieuwe zaken zijn opgepakt. Vol energie kijkt Eileen4Kids uit naar 2022. Afspraken met de diverse kleding- en schoenenmerken zijn gemaakt (inkoop voor het najaar van 2022). De nieuwe lente/zomer collecties van 2022 zullen vanaf februari binnenkomen. Ook op het gebied van social media zijn er plannen in ontwikkeling.

Nog niet alle plannen voor 2022 zijn in zijn geheel uitgewerkt, dus kan ik hier helaas nog niet veel meer over zeggen. Eén ding is zeker, Eileen4Kids is van plan er een geweldig jaar van te maken.

Helma

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.eileen4kids.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 164 reviews.