VERZENDKOSTEN

PRIJZEN

Alle prijzen zijn in euro`s vermeld (tenzij anders schriftelijk overeengekomen) en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden.

Bij bestellingen boven de € 50,00 is verzending gratis. Geldig in Duitsland en België.

BETALEN

Na jouw bestelling ontvang je binnen een dag een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag.

De betaling dient vooraf plaats te vinden bij verzending, of contant bij ophalen (afhalen kan na eerst een telefonische afspraak te maken of via mail).

Betalingen dienen binnen 1 dag plaats te vinden. Is dit niet het geval dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

VERZENDEN

Na ontvangst van jouw betaling wordt het pakket binnen 2-3 werkdagen verstuurd naar het opgegeven adres. Actuele levertijd 5 – 7 werkdagen. (check altijd het afleveradres of dit correct is)
Binnen Nederland worden bestellingen gratis verzonden. Bestellingen
boven € 50,00 worden gratis verzonden naar België en Duitsland.
Voor het buitenland (Belgie en Duitsland) bedragen de verzendkosten € 9,95, het tarief zoals door de vervoerders is vastgesteld, indien de bestelling onder de € 50,- is.

Eileen4Kids verzend naar o.a. de volgende landen:

 1. Nederland;
 2. België;
 3. Duitsland.

Bestellen uit andere landen binnen de EU is mogelijk. Houdt er rekening mee dat wij niet de retour kosten naar ons webshopadres vergoeden. Deze kosten zijn voor degene die de artikelen heeft besteld.

Track & Trace informatie

 • Controleer voor de track & trace mail ook je SPAM box.
 • Hou je track & trace in de gaten, ben je niet thuis dan wordt het pakket afgeleverd bij een afhaalpunt. In je track & trace staat vermeld waar je het pakket kunt afhalen en tot wanneer het pakket op het pakketpunt blijft liggen. (max. 7 dagen!)
 • De track&trace kun je volgen via de app van de betreffende vervoerder.

VERZENDKOSTEN

Nederland:

 • GRATIS verzending

België en Duitsland:

 • brievenbus pakket – € 9,95 (track & trace);
 • pakket – € 9,95 (track & trace);
 • GRATIS verzending bestellingen vanaf € 50,00.

RETOURNEREN

Artikelen kunnen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen teruggezonden worden, zonder opgave van reden, wel wordt door ons een aanmelding van retournering gevraagd. Na deze 14 dagen heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. De verzendkosten, ten behoeve voor de retournering, zijn voor de rekening van de koper.
De artikelen moeten ontvangen worden in de staat zoals het verzonden is, en gelieve vooraf een vermelding maken per email – dit binnen 2 dagen na ontvangst – dat je een retourzending toestuurt.

Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, vervalt de betalingsverplichting of wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort. (Nederland)

Je ontvangt dan het aankoop bedrag, binnen 14 dagen terug, excl. verzendkosten. Heb je met een cadeaubon betaald, dan ontvang je het aankoopbedrag terug met een tegoed/cadeaubon. Indien je een bestelling had die gratis is verzonden vergoeden wij geen verzendkosten, in alle andere gevallen ontvangt je ook de verzendkosten retour.

Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, vervalt de betalingsverplichting of wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort.

Eileen4Kids vergoed niet de kosten die je maakt voor de retournering van de producten.

Samengevat:

 • Gratis: verzending van webshop naar het opgegeven aflever-/huisadres. (verzending door webshop)
 • 5,00: indien je binnen Nederland gebruik maakt van onze retourlink
 • België en Duitsland kosten zoals aangegeven door vervoerder
 • Eigen kosten: verzending van jouw huisadres naar onze webshop (retourneren)

Je kunt het retourneren op twee manieren doen:

 1. je maakt gebruik van onze retourlink:
  • Nederland (kosten van retourneren € 5,00). Deze link heb je ontvangen bij jouw Track&Trace mail;
  • België en Duitsland (kosten zoals aangegeven door vervoerder).
 2. je gebruikt een door jouw gekozen verzendmethode (kosten van retourneren zoals aangegeven door vervoerder). Wij adviseren je het retourpakket met Track&Trace aan ons te retourneren. Is dit onverhoopt niet mogelijk dan verzoeken wij je het retourpakket voldoende te frankeren. Bij onvoldoende porto zijn wij genoodzaakt dit van het totale aankoopbedrag af te halen.

Printerloos retourneren (dit is alleen mogelijk bij pakketten, niet bij brievenbuspakjes)

Retourneren zonder dat je het label hoeft uit te printen is ontzettend handig! Maak de retour aan en breng het retour pakket naar een PostNL locatie. De medewerker van de PostNL locatie scant simpelweg de digitale barcode op je smartphone.

Printerloos retourneren kosten € 0,11. (Dit bedrag wordt door PostNL in rekening gebracht)

ANNULERING

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits je de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@eileen4kids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is