PRIJZEN

Alle prijzen zijn in euro`s vermeld (tenzij anders schriftelijk overeengekomen) en inclusief 21% b.t.w. en exclusief verzendkosten .

Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden.

Bij bestellingen boven de € 75,00 is verzending gratis.. Geldig in Duitsland en België.

Afhalen van uw kleding behoort ook tot de mogelijkheden. Echter, alleen op afspraak! Indien u de kleding wilt afhalen neem dan, na volledige betaling van het door u te betalen bedrag telefonisch contact met ons op. Betaling kan via bank of Ideal.

BETALEN

Na uw bestelling ontvangt u binnen een dag een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag.

De betaling dient vooraf plaats te vinden bij verzending, of contant bij ophalen, na eerst een telefonische afspraak te maken of via mail.

Betalingen dienen binnen 14 dagen plaats te vinden. Is dit niet het geval dan krijgt U een eenmalige herinnering. Mocht er dan binnen drie nog geen betaling plaats hebben gevonden, dan plaatsen we het artikel terug in de winkel.

VERZENDEN

Na ontvangst van uw betaling wordt het pakket binnen 2-3 werkdagen verstuurd naar het door u opgegeven adres. Actuele levertijd 5 – 7 werkdagen.
Binnen Nederland worden bestellingen gratis verzonden. Bestellingen boven € 75,00 worden gratis verzonden naar België en Duitsland.
Voor het buitenland (Belgie en Duitsland) bedragen de verzendkosten € 6,95, het tarief zoals door de vervoerders is vastgesteld, indien de bestelling onder de € 75,- is.

Eileen4Kids verzend alleen naar de volgende landen:

 1. Nederland;
 2. België;
 3. Duitsland.

Bestellen uit andere landen binnen de EU is mogelijk, echter u dient de bestelde artikelen zelf af te halen op een geregistreerd PostNL afhaalpunt in één van de hierboven vermelde landen. Houdt er rekening mee dat wij niet de retourkosten van het afhaalpunt naar ons webshopadres vergoeden. Deze kosten zijn voor degene die de artikelen heeft besteld.

 

Verzendkosten

Nederland:

 • GRATIS verzending .

België en Duitsland:

 • brievenbus pakket – € 6,95 (track & trace);
 • pakket – € 6,95 (track & trace);
 • GRATIS verzending bestellingen vanaf € 75,00.

RETOURNEREN

Artikelen kunnen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen teruggezonden worden, zonder opgave van reden, wel wordt door ons een aanmelding van retournering gevraagd. Na deze 14 dagen heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. De verzendkosten, ten behoeve voor de retournering, zijn voor de rekening van de koper.
De artikelen moeten ontvangen worden in de staat zoals het verzonden is, en gelieve vooraf een vermelding maken per email – dit binnen 2 dagen na ontvangst – dat u een retourzending toestuurt. U ontvangt dan uw geld, binnen 14 dagen terug, excl. verzendkosten of een tegoedbon. Indien u een bestelling had die gratis is verzonden vergoeden wij geen verzendkosten, in alle andere gevallen ontvangt u ook de verzendkosten retour.

Eileen4Kids vergoed niet de kosten die u maakt voor de retournering van de producten.

Samengevat:

 • Gratis: verzending van webshop naar uw huisadres. (verzending door webshop)
 • € 3,95: indien u binnen Nederland gebruik maakt van onze retourlink
 • € 9,00: indien u retour zend vanuit België of Duitsland en u gebruik maat van onze retourlink
 • Eigen kosten: verzending van uw huisadres naar onze webshop (retourneren)

U kunt het retourneren op twee manieren doen:

 1. u maakt gebruik van onze retourlink:
  • Nederland (kosten van rtourneren € 3,95). Deze link heeft u ontvangen bij uw Track&Trace mail;
  • België en Duitsland (kosten van retourneren € 9,00). Zodra u ons een mail stuurt met het ingevulde retourformulier ontvangt u van ons een link.
 2. u gebruikt een door u gekozen verzendmethode (kosten van retourneren € 6,95). Wij adviseren u het retourpakket met Track&Trace aan ons te retourneren. Is dit onverhoopt niet mogelijk dan verzoeken wij u het retourpakket voldoende te frankeren. Bij onvoldoende porto zijn wij genoodzaakt dit van het totale aankoopbedrag af te halen.

ANNULERING

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@eileen4kids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.