Over ons

Eileen4Kids is een snelgroeiende online winkel in merkkleding voor baby’s en kinderen. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig de mooiste kinderkleding uit nieuwe en vorige collecties van bekende en minder bekende merken! Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Naast kinderkleding, kinderschoenen kun je bij ons ook terecht voor leuke accessoires.

Eileen4Kids is in 2012 gestart als webwinkel met een collectie van voorgaande collecties. Vanaf 2014 hebben wij ook actuele collecties in ons assortiment. Bij ons gaat het niet alleen om het grote aantal merken maar wel om service, trends en kwaliteit.

Bewustwording?

Daarnaast vind ik het ook belangrijk de kleding die er verkocht wordt op een verantwoordelijke manier wordt gemaakt voor mens en milieu.

Onder ‘ Wat draag je’  vind je meer informatie over de merken, keurmerken die wij verkopen en wat zij zoal doen om bij te dragen aan een eerlijkere handel en beter milieu.

Wat is ons streven?

Naast zeer scherpe prijzen, een ruim gevarieerd aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment, ligt het succes van Eileen4Kids in kleding van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een ouderwets goede service.

Eileen4Kids is een dynamisch en groeiend bedrijf! In het kort: Veel plezier tijdens het winkelen bij Eileen4Kids.com.

Helma