Retourneren, ruilen en annuleren

Om het retourproces soepel te laten lopen vragen wij je om de retour aan te melden. Regelmatig komt het voor dat bestellingen worden geretourneerd, zonder dat de retour is aangemeld. Hierdoor duurt het extra lang, voordat je een ontvangstbevestiging en je aankoopbedrag van ons retour ontvangt. Om vertraging in het proces te voorkomen wordt je verzocht je retour aan te melden en/of in het retourpakket een kaartje te doen met vermelding van jouw naam en ordernummer. Onze voorkeur heeft een aanmelding per mail aan info@eileen4Kids.com. Een tweede optie is om de retour aan te melden via het formulier onderaan deze pagina.

Wanneer je het product terug stuurt, dan is dat op jouw kosten en voor jouw risico.

RETOURNEREN

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je hebt na retouraanmelding nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5,00 per pakket, indien je gebruik maakt van onze retourlabel. (printerloos retourneren kosten per zending € 0,11 extra). Voor overige tarieven adviseren wij de tarieven van de vervoerders te raadplegen.

Voordat je de artikel(en) retourneert verzoek ik je de retournering te melden via e-mail (info@eileen4kids.com) of via de retourlink op onze website! Dit is prettig voor ons, maar ook voor jouw, op deze manier kunnen wij controleren waar het pakket zich in het verwerkingsproces bij PostNL bevind.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Eileen4Kids geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@eileen4kids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag incl. de eventuele verzendkosten (klanten buiten Nederland) binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. (de kosten van verzending van jouw huis naar de webshop zijn voor eigen rekening.

  • Zorg dat je de retourzending binnen 14 dagen aanmeldt en vervolgens binnen nogmaals 14 dagen terugstuurt;
  • Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht of de artikelen retourneert, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele stat en verpakking geretourneerd worden. Voorkom transport schade, gebruik stevige verpakking;
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening;
  • Wanneer je het product terug stuurt, dan is dat op eigen risico;
  • Bij gebruik van onze retourlink bedragen de kosten € 5,00. (printerloos retourneren kosten per zending € 0,11 extra). Indien je geen gebruik maakt van onze retourlink dan vergoeden wij het verschil aan retourverzendkosten niet (de kosten van € 5,00 zijn alleen voor Nederland);
  • Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, vervalt de betalingsverplichting (indien je met achterafbetaling hebt betaald) of wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort.

Printerloos retourneren (dit is alleen mogelijk bij pakketten, niet bij brievenbuspakjes)

Retourneren zonder dat je het label hoeft uit te printen is ontzettend handig! Maak de retour aan en breng het retour pakket naar een PostNL locatie. De medewerker van de PostNL locatie scant simpelweg de digitale barcode op je smartphone.

Printerloos retourneren kosten € 0,11. (Dit bedrag wordt door PostNL in rekening gebracht)

Uitzonderingen retourneren

Let op:
Uitsluiting van het herroepings- en retourrecht zijn producten die gedragen/gewassen zijn.

Eileen4Kids
Birkholm 79
2133 CB Hoofddorp
info@eileen4kids.com
06-38392413
KVK 54267838
BTW NL001349018B13

Je kunt het retourneren op twee manieren doen:

  1. je maakt gebruik van onze retourlink. Deze link heb je ontvangen bij jouw Track & Trace mail (kosten € 5,00 excl. de kosten van printerloos retourneren.) (Nederland);
  2. printerloos retourneren kosten per zending € 0,11 extra;
  3. je gebruikt een door jouw gekozen verzendmethode.

Wij adviseren je het retourpakket met Track&Trace aan ons te retourneren. Is dit onverhoopt niet mogelijk dan verzoeken wij je het retourpakket voldoende te frankeren. Bij onvoldoende porto zijn wij genoodzaakt dit van het totale aankoopbedrag af te halen.

OMRUILEN

Ruilen is geen probleem. Indien je het artikel wilt ruilen kunt je het opnieuw bestellen en het wordt, nadat je hebt afgerekend, direct aan je verzonden. Je kunt er ook voor kiezen eerst het artikel naar ons retour te zenden. Nadat wij de retour hebben ontvangen zenden wij je het door gekozen artikel aan je op.

Portokosten en omruilen
Het is helaas niet mogelijk dat Eileen4Kids de kosten van de verzending van jouw thuis naar onze webwinkel vergoed.

ANNULERING

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits je de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@eileen4kids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op:

Artikelen die voor 12.00 uur op werkdagen worden besteld worden zoveel mogelijk door ons dezelfde dag nog verzonden. Het kan dus voorkomen dat jouw geannuleerde bestelling reeds is verzonden.