Bij uw bestelling ontvangt u een formulier voor retourneren, ruilen en annuleren. Meld uw retour/ruilen altijd per mail, dit kan via het formulier onderaan deze pagina.  (vul uw formulier evt. onderaan deze pagina in).

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,00 per pakket, indien u gebruik maakt van onze retourlabel. Voor overige tarieven adviseren wij de tarieven van uw vervoerder te raadplegen.

Voordat u de artikel(en) retourneert verzoek ik u de retournering te melden via e-mail (info@eileen4kids.com) of via de retourlink op onze website! Dit is prettig voor ons, maar ook voor u, op deze manier kunnen wij controleren waar het pakket zich in het verwerkingsproces bij PostNL bevind.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@eileen4kids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag incl. de verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. (de kosten van verzending van uw huis naar de webshop zijn voor u.

✓ Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen aanmeldt en vervolgens binnen nogmaals 14 dagen terugstuurt;
✓ De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden, gebruik stevige verpakking dat voorkomt transportschade;
✓ De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening

✓ Bij gebruik van onze retourlink bedragen de kosten € 4,00. Indien u geen gebruik maakt van onze retourlink dan vergoeden wij het verschil aan retourverzend kosten niet.

Uitzonderingen retourneren

 Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten die gedragen/gewassen zijn.

Eileen4Kids
Birkholm 79
2
133 CB Hoofddorp
info@eileen4kids.com
06-
38392413
KVK
54267838
BTW
NL094818496B01

U kunt het retourneren op twee manieren doen:

  1. u maakt gebruik van onze retourlink. Deze link heeft u ontvangen bij uw Track&Trace mail (kosten € 4,00);
  2. u gebruikt een door u gekozen verzendmethode (kosten gemiddeld € 7,25).

    Wij adviseren u het retourpakket met Track&Trace aan ons te retourneren. Is dit onverhoopt niet mogelijk dan verzoeken wij u het retourpakket voldoende te frankeren. Bij onvoldoende porto zijn wij genoodzaakt dit van het totale aankoopbedrag af te halen.

OMRUILEN

Ruilen is geen probleem. Indien u het artikel wilt ruilen kunt u het opnieuw bestellen en het wordt, nadat u heeft afgerekend, direct aan u verzonden. U kunt er ook voor kiezen eerst het artikel naar ons retour te zenden. Nadat wij de retour hebben ontvangen zenden wij u het door u gekozen artikel aan u op.

Portokosten en omruilen
Het is helaas niet mogelijk dat Eileen4Kids de kosten van de verzending van u thuis naar onze webwinkel vergoed.

ANNULERING

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@eileen4kids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Formulier voor ruilen en/of retourneren