Retourneren, ruilen en annuleren

Het komt regelmatig voor dat bestellingen worden geretourneerd, zonder dat de retour is aangemeld. Hierdoor duurt het extra lang, voordat je een ontvangstbevestiging en je aankoopbedrag van ons retour ontvangt. Om vertraging in het proces te voorkomen wordt je verzocht je retour altijd aan te melden. Vermeld ook welke artikelen je retourneert, inclusief de maat. Dit kan per mail aan info@eileen4Kids.com. Een tweede optie is om de retour aan te melden via het formulier onderaan deze pagina.

Wanneer je het product terug stuurt, dan is dat op jouw kosten en voor jouw risico.

RETOURNEREN

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5,00 per pakket, indien je gebruik maakt van onze retourlabel. (printerloos retourneren kosten per zending € 0,11 extra). Voor overige tarieven adviseren wij de tarieven van uw vervoerder te raadplegen.

Voordat je de artikel(en) retourneert verzoek ik je de retournering te melden via e-mail (info@eileen4kids.com) of via de retourlink op onze website! Dit is prettig voor ons, maar ook voor jouw, op deze manier kunnen wij controleren waar het pakket zich in het verwerkingsproces bij PostNL bevind.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@eileen4kids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag incl. de eventuele verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. (de kosten van verzending van jouw huis naar de webshop zijn voor eigen rekening.

  • Zorg dat je de retourzending binnen 14 dagen aanmeldt en vervolgens binnen nogmaals 14 dagen terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden, gebruik stevige verpakking dat voorkomt transportschade;
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening;
  • Wanneer je het product terug stuurt, dan is dat op eigen risico;
  • Bij gebruik van onze retourlink bedragen de kosten € 5,00. (printerloos retourneren kosten per zending € 0,11 extra). Indien je geen gebruik maakt van onze retourlink dan vergoeden wij het verschil aan retourverzendkosten niet (de kosten van € 5,00 zijn alleen voor Nederland);
  • Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen, vervalt de betalingsverplichting of wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort.

Printerloos retourneren (dit is alleen mogelijk bij pakketten, niet bij brievenbuspakjes)

Retourneren zonder dat je het label hoeft uit te printen is ontzettend handig! Maak de retour aan en breng het retour pakket naar een PostNL locatie. De medewerker van de PostNL locatie scant simpelweg de digitale barcode op je smartphone.

Printerloos retourneren kosten € 0,11.

Uitzonderingen retourneren

 Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten die gedragen/gewassen zijn.

Eileen4Kids
Birkholm 79
2
133 CB Hoofddorp
info@eileen4kids.com
06-
38392413
KVK
54267838
BTW NL001349018B13

Je kunt het retourneren op twee manieren doen:

  1. je maakt gebruik van onze retourlink. Deze link heb je ontvangen bij jouw Track & Trace mail (kosten € 5,00 excl. de kosten van printerloos retourneren.) (Nederland);
  2. printerloos retourneren kosten per zending € 0,11 extra;
  3. je gebruikt een door jouw gekozen verzendmethode.

Wij adviseren je het retourpakket met Track&Trace aan ons te retourneren. Is dit onverhoopt niet mogelijk dan verzoeken wij je het retourpakket voldoende te frankeren. Bij onvoldoende porto zijn wij genoodzaakt dit van het totale aankoopbedrag af te halen.

OMRUILEN

Ruilen is geen probleem. Indien je het artikel wilt ruilen kunt je het opnieuw bestellen en het wordt, nadat je hebt afgerekend, direct aan je verzonden. Je kunt er ook voor kiezen eerst het artikel naar ons retour te zenden. Nadat wij de retour hebben ontvangen zenden wij je het door gekozen artikel aan je op.

Portokosten en omruilen
Het is helaas niet mogelijk dat Eileen4Kids de kosten van de verzending van jouw thuis naar onze webwinkel vergoed.

ANNULERING

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits je de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@eileen4kids.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Formulier voor ruilen en/of retourneren