Resultaat 1–12 van de 81 resultaten wordt getoond


Kinderkleding van Riffle Amsterdam

Met de babykleding collectie van Riffle Amsterdam kan jouw kleine beginnen met de wereld ontdekken. In kleding dat niet alleen lekker zit, zodat de baby alle bewegingsvrijheid heeft, maar ook kleding dat gemaakt is met aandacht voor mens en milieu. Riffle Amsterdam haalt inspiratie vanuit de aarde met een kleurpalet in natuur- en aardetinten. Denk daarbij aan het donkere blauw van een stormige lucht in de winter, of het warme roodoranje van een ondergaande zon. Babykleding van biologisch katoen van zachte kwaliteit in de mooiste designs en printjes, die bovendien ook goed onderling te combineren zijn. Riffle Amsterdam heeft daarbij een ruim aanbod aan producten. Van zwemkleding voor de eerste keer zwemmen tot knusse leggings en warme truien voor kouder weer.

Duurzame babykleding

De naam zegt het al: dit kinderkleding merk is opgericht in Amsterdam. Riffle Amsterdam maakt babykleding in maat 50 t/m 92. Het is belangrijk voor het bedrijf om niet alleen mooie, maar ook verantwoorde producten te maken en te verkopen. We hebben tenslotte maar één aarde, en dat is ook de aarde waar onze kinderen het later nog steeds mee moeten doen. Des te belangrijker zo goed mogelijk voor niet alleen onze kleintjes, maar ook voor de aarde te zorgen!

Hierom heeft alle babykleding van Riffle Amsterdam het GOTS keurmerk. Om je kleding GOTS gecertificeerd te kunnen noemen, moet het voldoen aan een aantal eisen. Alle stappen van het teelt- en productieproces moeten volgens het GOTS kleurmerk gemaakt worden onder verantwoorde en duurzame omstandigheden. Ook deel van dit keurmerk zijn de eisen op gebied van de arbeiders: denk daarbij aan verbod op dwang- en kinderarbeid, een hygiënische werkomgeving en een minimumloon vaststellen.

Op deze manier kan jouw kleine op een comfortabele manier de wereld ontdekken: de zee, de bossen en alles wat er nog meer te ontdekken is. Tegelijkertijd wordt daarbij de wereld die de kleine ontdekt een stukje beter. Neem dus zekere eens een kijkje tussen ons aanbod van Riffle Amsterdam!

Het in Amsterdam opgerichte kinderkledingmerk Riffle Amsterdam maakt GOTS gecertificeerde baby kleding. De kledingmaten lopen vanaf maat 50 t/m 92. Comfortabele zachte babykleding voor alle baby’s die de wereld gaan ontdekken. Duurzame kinderkleding gemaakt met aandacht voor mens en milieu.
Kenmerken van het unieke merk:
- Gots Gecertificeerd; - Biologisch Katoen; - Zachte kwaliteit; - mooie designs en printjes - gemaakt met oog voor mens en milieu; - duurzaam; - eenvoudig onderling te combineren.
De waardering van www.eileen4kids.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 188 reviews.