Fabricage

Bardossa schoentjes de ideale eerste loopschoentjes voor kleine voetjes. Elke seizoen is er een nieuwe collectie. De collectie is gebaseerd op de nieuwste mode, kleuren en trends. Bardossa is een schoenenmerk dat comfortabele, hippe en trendy schoentjes maakt voor baby en peuter. Uit bovenstaande blijkt dat de geproduceerde schoenen van een goede kwaliteit zijn. Hierdoor wordt er uiteindelijk bijgedragen aan een gezond lichaam. Tijdens het fabricage proces wordt er naar diverse factoren gekeken.
 • Ten eerste wordt er gekeken naar de natuurlijke stand van de kindervoeten. De kleine voetjes van de jonge kinderen staan centraal. Een goede houding zorgt voor een gezonde ontwikkeling van botten en spieren.
 • Ten tweede is Bardossa er van overtuigd dat natuurlijke materialen zeer belangrijk zijn. De Bardossa babyschoenen zijn volledig leer gevoerd en hebben een flexibele zool. Het zgn. "flex-zooltje".
 • Bardossa kinderschoenen: eerlijk en duurzaam

  In de eerste plaats wordt er met natuurlijke producten gewerkt. Synthetische stoffen worden niet snel gebruikt. Om mooi, soepel leer te maken moet het leer wel gelood worden maar wordt het leer enkel gelooid met milieuvriendelijke producten. Niet alleen minder belastend voor het milieu, maar zeker ook minder belastend voor de mensen die ermee werken. Goed leer, stevig rubber en handwerk dit zorgt voor een schoen dat tegen een stootje kan.

  Productieproces

  Het gehele productieproces wordt streng gecontroleerd. De productie vindt plaats in Zuid Europa. De schoenen worden locaal in kleinschalige bedrijven gemaakt. Samengevat kunnen we zeggen dat bij Bardossa eerlijke verdiensten, natuurlijke producten, mooie materialen, recycling en kwaliteit voorop staan.

  Eileen4Kids kinderkleding webshop

  Onze kinderkleding webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij Eileen4Kids snel, makkelijk en veilig de leuke kinderkleding merken uit nieuwe en vorige collecties van bekende en minder bekende merken! Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Naast leuke kinderkleding en kinderschoenen kun je bij ons ook terecht voor leuke accessoires.
  De waardering van www.eileen4kids.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 186 reviews.