Primeur….Eileen4kids werkt samen met pasgeboren baby

Regelmatig krijg ik verzoeken voor samenwerkingen met bloggers en brandreps. Zo ook vrijdag 8 juni. Dit keer kwam het verzoek van Laura. Laura is op 15 mei bevallen van een prachtige dochter: Emilia.

Tot nu toe had ik in de webshop nog niet samengewerkt met een newborn baby. Voordat de beslissing wordt genomen kijk ik altijd hoe het beeldmateriaal is, hoeveel volgers iemand heeft of er regelmatig iets wordt gepost en heel belangrijk of het profiel openbaar staat. Eigenlijk een beetje kennismaken. Het is heel belangrijk dat de sfeer van de foto’s bij de shop past. Evenzo belangrijk is het dat de kleding die bij Eileen4Kids wordt verkocht de stijl van in dit geval de moeder is. Op het moment dat Laura contact met mij opnam had Emilia nog geen instagram account.

Laura’s bericht kwam op het juiste moment na de succesvolle samenwerking met diverse brandreppen was het tijd voor een nieuwe aanwinst om het team te versterken. Na contact met Laura is besloten om een aantal producten naar haar toe te sturen. Laura woont in België en afgelopen zaterdag is het pakket op de post gegaan.

Wat schetst onze verbazing vanmorgen 11 juni ontving ik bericht  dat het pakket al zo snel was aangekomen én dat baby Emilie nog dezelfde dag op Instagram stond in de nieuwe kleertjes.

Laura dank je voor je enthousiasme, de eerste foto van Emilia in een jurk van Eileen4Kids staat op instagram. Emilia is gekleed in de Ebbe Chloe jurk met rompertje. Wil jij deze prachtige jurk ook voor jouw kindje dan shop je deze jurk in de gehele maand juni 2018 met € 10,- korting met de kortingscode: sweet-little-emilia.

Wil jij Emilia volgen dat kan @sweet_little.emilia.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.eileen4kids.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 190 reviews.