LEVERING en VERZENDING

Besteld op:

Verzonden op:

maandag

voor 12:00 uur

maandag/dinsdag

dinsdag

voor 12:00 uur

dinsdag/woensdag

woensdag

voor 12:00 uur

woensdag/donderdag

donderdag

voor 12:00 uur

donderdag/vrijdag

vrijdag

voor 12:00 uur

vrijdag/zaterdag

zaterdag

voor 12:00 uur

zaterdag/maandag

zondag

maandag/dinsdag

 

Zodra je bij ons je bestelling hebt gedaan, gaan wij jouw bestelling met zorg verzendklaar maken. Op het moment dat de betaling bij ons binnen is wordt de zending door ons binnen 1-3 dagen bij PostNL aangeboden. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Houd er rekening mee dat PostNL 5 werkdagen over de levering van het pakket mag doen. Het hele proces van verwerking tot en met aflevering kun je volgen via de laatste e-mail die je van ons ontvangt, hierin staat tevens het track & trace nummer. Deze mail komt soms in de SPAM box terecht.

De bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als je niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket op een afhaalpunt worden afgelverd. Het pakket blijft maximaal 7 dagen op het afhaalpunt liggen. Het is mogelijk om een bezorgtijd aan te geven, echter de extra bezorgkosten worden aan je doorberekend.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór [TIJDSTIP] worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Gratis voor bestellingen binnen Nederland

Gratis voor bestellingen boven € 75,-  voor België en Duitsland

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van  PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Tijdens drukke perioden is de levertijd 5-6 werkdagen na afgifte van het pakket bij het verzendpunt.

VERZENDADRES

  1. Zorg ervoor dat je het juiste verzendadres opgeeft. Indien het pakket niet kan worden afgeleverd, en aan ons wordt geretourneerd, doordat het adres onjuist is ingevuld, dan zijn wij genoodzaakt de verzendkosten bij je in rekening te brengen. Controleer altijd je adresgegevens!

  2. Het is je eigen verantwoordelijkheid om de track & trace te controleren. Als je het pakket niet binnen 10 dagen hebt ontvangen, laat het ons weten, zodat wij je kunnen helpen om het pakket te traceren. Indien je niet bij ons meldt dat je het pakket niet hebt ontvangen, dan kunnen wij geen claim indienen bijPostNL om je pakket te traceren.

 

VERLOREN PAKKET?

Indien je jouw pakket niet hebt ontvangen, neem de tijd, en doe het volgende:

  1. Controleer het adres dat je hebt opgegeven. Controleer of het verzendadres het juiste adres is waar je het pakket naar toe wilde laten verzenden. Het klinkt gek, maar het gebeurd soms dat consumenten een verkeerd adres of huisnummer invullen!

  2. Controleer het ontvangen track & trace nummer. Dit nummer vindt je in de mail die je hebt ontvangen. Soms zit de mail in de SPAM box.

  3. Vraag aan je (inwonende) familieleden, huisgenoten of zij het pakket in ontvangst hebben genomen.

  4. Vraag aan je buren of zij het pakket in ontvangst hebben genomen. (5 huizen naar links, 5 huizen naar rechts van jouw adres).

  5. Heb je dit allemaal gedaan, dan verzoek ik je binnen contact op te nemen met info@Eileen4Kids.com. Vermeld in je e-mail je ordernummer, je naam en adres en de betreffende track & trace code.

  6. Indien je de zending niet hebt ontvangen maar de track & trace geeft aan dat het pakket is afgeleverd neem dan binnen 7 dagen contact met ons op info@Eileen4Kids.com. Na deze 7 dagen kunnen wij geen onderzoek meer starten. (de 7 dagen termijn gaat in op de dag dat in de track & trace melding staat dat het pakket is afgeleverd. M.a.w. pakket afgeleverd op 1 juli tijd 12.40 u. dan heb je tot en met 8 juli de tijd om hier melding van te maken. Vermeld in je e-mail je ordernummer, je naam en adres en de betreffende track & trace code.

 

NB Eileen4Kids betaald geen orders terug, als je het pakket weigert op het opgegeven adres, bij je lokale postkantoor/agentschap of als je ons het verkeerde verzendadres hebt opgegeven. Je bent volledig verantwoordelijk voor het verzendadres dat is opgegeven op het moment dat de order werd geplaatst.