Laatste nieuws (september 2021)

Udate: 16-9-2021

Eileen4Kids

Wij proberen de webshop Eileen4Kids tijdens deze periode op een goede en veilige manier draaiende te houden, zodat jij toegang houdt tot de artikelen die je nodig hebt. Er wordt alles aan gedaan om 24/7 online beschikbaar te blijven en de artikelen snel en veilig te laten leveren.

Bezorging/bezorgstatus

De bezorgers houden afstand of zetten bestellingen bij de voordeur om fysiek contact te vermijden.

Door de drukte kan de bezorging van je pakket langer duren.

Bekijk de bezorgstatus in de mail die je van ons ontvangt. (soms komt deze mail in de SPAM terecht).

Melding PostNL:

Beste klant, de aanhoudende drukte als gevolg van de landelijke lockdown heeft gezorgd voor een vertraging in de bezorging van een groot aantal pakketten. Zendingen kunnen daardoor mogelijk langer op “voorgemeld” staan. PostNL doet  er alles aan deze vertragingen zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.”

Vanwege de drukte bestaat de kans dat jouw pakket later wordt bezorgd. Houd de pagina van PostNL van jouw Track & Trace nummer in de gaten voor de meest actuele informatie.

Inleverpunten/afhaalpunten

Omdat we zien er voldoende inleverpunten open zijn, wordt het inlevertermijn teruggezet 14 dagen.

Het is raadzaam om indien je een artikel wilt retourneren dit via het contactformulier te melden. Maak van retourzendingen geen zoekzendingen! Het niet op de juiste manier aanmeldingen van retouren en het verzenden met gegevens vertraagd het retourproces (de terugbetaling van het aankoopbedrag) ernstig.

Op de site van PostNL vindt je alle PostNL punten met openingstijden. Locatiewijzer PostNL punten.

Levering/verzending Nederland/België

Op dit moment ondervinden wij vooral vlak na het weekend (maandag t/m woensdag) hinder van vertragingen bij de pakketdiensten.

  • de pakketten zijn gemiddeld 7-9 dagen onderweg.
  • hou bij het bestellen rekening met een langere levertijd.
  • Eileen4Kids heeft op dit moment geen vertraging in het gereedmaken voor verzending van pakketten. Wel wordt ieder pakket na 12.00 uur besteld, de volgende dag ingepakt en verzonden.
  • Van Eileen4Kids ontvangt je een mail zodra het pakket gereed is gemaakt voor verzending. Je ontvangt een tweede mail zodra de vervoerder (in de meeste gevallen PostNL) de zending heeft gescand. In deze mail ontvang je ook de trace & trace code voor jouw pakket.
  • Vanaf januari 2021 worden onze pakketten verzonden naar het buitenland door PostNL, DHL of DPD.  Alle vervoerders geven aan vertragingen te hebben in het afleveren van pakketten. Voor meer informatie verwijzen wij naar de pagina’s van PostNL, DPD  of DHL.
  • Op dit moment is de vertraging in aflevering van de pakketten ongeveer 5 werkdagen.

Gesloten PostNL-punten

  • Indien jouw pakket ligt op een PostNL locatie die gesloten is dan wordt het pakket door PostNL naar een locatie gebracht die wel open is.
  • Pakketten die op een gesloten PostNL locatie liggen omdat je niet thuis was, worden opnieuw bezorgd. Hierover wordt je zo goed mogelijk geïnformeerd.

Retourneren van pakketten

Omdat we zien dat er voldoende inleverpunten open zijn, wordt het inlevertermijn teruggezet 14 dagen. De gewone retourtermijn is weer van kracht.

Contact

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen via het formulier. De klantenservice neemt binnen 1 werkdag jouw vragen in behandeling.

Op dit moment is de klantenservice erg druk, vandaar dat wij via de chat niet direct bereikbaar zijn. Dit om lange wachttijden via de chat te voorkomen. Het is mogelijk om via de chat een bericht achter te laten, ook dan behandelen wij jouw vraag binnen 1 werkdag.

Berichten die via de mail en chat binnenkomen vanaf zaterdag 15.00 uur worden op de maandagen beantwoord.

Helaas geldt de verlenging van het retourneren niet voor alle artikelen die niet worden aangemeld via het contactformulier.